СТ Граф Скопје како дел од Групацијата СТ Граф Груп од 2018 година нуди комплетно решение во областа на графичката индустрија - машини, бои и материјали за дигитален печат.

Како регионална групација која застапува високо квалитетни графички брендови можеме да ви понудиме конкурентни цени за машини и графички материјали.
map

ПРОИЗВОДИ

Огромен избор на графички машини, бои и материјали за дигитален печат од познати светски брендови

EPSON текстилни DTG принтери, EPSON солветни широк формат плотери, Mimaki UV Flat принтери, Mimaki UV Roll плотери, Mimaki солветен плотер итн…

GCC Катери, ST Ласери, SISER преси, HIX преси, кинески преси за чаши, ST Rol ламинатори за фолија, Flexa ножеви за фолија, шпакли и ракавици итн…

Оригинални EPSON солвентни бои, EPSON сублимациски бои, Mimaki UV бои и Mimaki солвентни бои, Argon Kiian сублимациски бои, итн…

Avery мономерни, полимерни и каст фолии, Mactac мономерни, полимерни и каст фолии, ST MEDIA мономерна фолија итн…

ST Media хартии, Ahlstrom хартии, ST Media банер, ST Media меш, ST Mеdia One Way, ST Media тапети, ST Media субли трансфер, Специјални фолии итн…

Siser Cut Flex фолии, Siser Cut Flock фолија, Siser дигитална фолија, Siser рефлектирачка текстилна фолија, Siser трансфер фолија итн…

Forever трансфери за ласерски принтери, Forever трансфери за InkJet принтери, Forever трансфери за White тонери, Forever сублимациони транфер хартии, Tullies Russell текстил дигитал трансфер итн…

ST Media PVC Плочи – форекс, Ongropack PVC Плочи – форекс, ST Media pmma плочи – плексиглас, ST Media пенокартон, Forever метални плочи за сублимација инт…

Argon Epta Inks бои за сито печат, Argon Epta Inks раздувачи за сито печат, Argon Epta Inks хемија за сито печат, Tullis Russell сито трансфер, Лепак во прашок, HIX опрема за сито печат итн…

Eurodrop смола за 3Д стикери, Eurodrop сет смола за рачна изработка на 3Д стикери, Eurodrop дозери за 3Д стикери, Eurodrop миксер за смола инт…

Roll Up банeри, X банери, Snep Alu рамки, А board, Promo Пулт, POP UP display, Beach Flag display, Flag backpack итн…

НАЈДОБРОТО ОД НАЈДОБРИТЕ !

Со задоволство можеме да се пофалиме дека сме официјални застапници на најдобрите брендови од индустријата на печатење

Copyright @ ST Graf 2019. All Right Reserved
powered by Rapid.si

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart