КОНТАКТ

>
КОНТАКТ

СТ Граф Скопје како дел од Групацијата СТ Граф Груп од 2018 година нуди комплетно решение во областа на графичката индустрија – машини, бои и материјали за дигитален печат.

Како регионална групација која застапува високо квалитетни графички брендови можеме да ви понудиме конкурентни цени за машини и графички материјали.

Работно време:
Понеделник – Петок: 09:00ч – 17:00ч
Сабота: 10:00ч – 16:00ч
Недела и празници не работиме

Контакт:
ул. Горно Лисиче 210
1000 Скопје

Телефон: +389 2 324 5777
е-маил: office@stgraf.mk

Социјални мрежи:

Copyright @ ST Graf 2019. All Right Reserved
powered by Rapid.si

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart