НОВОСТИ

>
НОВОСТИ
ЕПСОН го претстави својот најмал нов принтер SC-F500

ЕПСОН го претстави својот најмал нов принтер SC-F500

На саемот Графима 2019 во Белград ЕПСОН го претстави својот најмал нов принтер за сублимација, кој може да печати од…
Во Македонија пристига првата СУММА Ф1612

Во Македонија пристига првата СУММА Ф1612

Оваа машина ќе биде монтирана во компанија која ќе го развие и зголеми своето портфолио на производи, а воедно ќе…
Tullis Russell

Tullis Russell

Нов бренд во нашето портфолио. Лидер во Европа и Кореа за производство на трансфери за сито печат на текстил и…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart